36-годишен водач на кола наби на пътя друг шофьор, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.
36-годишен мъж от с. Добри дял е задържан в полицeйския арест за хулиганство на пътя. В събота следобед в полицейското управление в Горна Оряховица е получен сигнал за нанесен побой над мъж от Варна. Деянието е извършено на пътя София – Варна, в района на разклона за с. Добри дял. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че потърпевшият е водач на лек автомобил «Опел» и същият е пътувал в посока Варна. В района на разклона за с. Добри дял той и извършителят – водач на лек автомобил «Ауди» се изпреварвали неколкократно, след което водачът на аудито спрял автомобила си пред опела, слязъл и влязъл в словесна и юмручна разпра с другия водач.
След намесата на полицията 36-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.