Луксозен мощен джип, каран от млада дама помете оградата на детска площадка в сливенския квартал „Сините камъни“. Возилото спря по средата, след което водачката излезе навън и започна да се вайка, че е объркала …скоростите. Жената искала да даде назад, но мощно нахлула сред играещите малчугани, разказа бТВ.
Инцидентът станал около обяд в събота. На мястото играели деца и по чудо няма пострадали. Няколко снимки в социалните мрежи предизвикаха стотици разгневени коментари, не липсваха и такива, които обясняват, че причината е наличието на паркинг до самата площадка.
От КАТ „Пътна полиция“- в градана стоте войводи, запазиха мълчание. Лаконично бе съобщено, че местопроизшествието е било посетено от униформени служители, които са съставили АУАН на водача.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.