Катастрофа между три автомобила затвори пътя Плевен-Ловеч в района на Тенекиения хан, пише Дир.бг. Четирима души са пострадали, между тях и две деца, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Плевен Мариана Цветкова.
Сигнал за инцидента е постъпил в 13:52 часа. Незабавно към мястото на инцидента, който е станал в района на строежа на автомагистрала „Хемус“, е изпратен полицейски екип. Установено е, че 80-годишен водач на „Ауди“ е навлязъл в насрещното платно и се е ударил странично в „Нисан“, управляван от 19-годишен. После „Ауди“-то се блъска в предпазна мантинела, и навлизайки в насрещното движение е връхлетяло на лек автомобил „Хонда“, уточни Цветкова.
Вследствие на удара са пострадали водачът на автомобила „Хонда“, който е на 49 години, както и спътниците му – 54-годишна жена и деца на 14 и 18 години.
На място са изпратени екипи на полицията и три линейки от Плевен и Ловеч, тъй като местопроизшествието e на границата между двете области.
Временно е преустановено движението на автомобили. Въведен е обходен маршрут през Баховица – Николаево – Ласкар – Ралево и обратно. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, призоваха от АПИ.

 

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.