В навечерието на коледните и новогодишните празници фондът на читалището в село Кривина се обогати с нови заглавия, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на община Ценово. Книгите са предоставени от двама дарители. Пламен Цветанов е роден и през целия си живот работи и живее в Беляново. Едно от хобитата му е да влиза в ролята на агроном и да се занимава с отглеждането на различни растения. В раздела със специализирана литература ще се появят четири енциклопедични книги, свързани с начините, технологиите и продуктите за растителна защита. Библиотекарката Даниела Геонкова е убедена, че интерес ще предизвика богато илюстрирана книга за животинските видове по света, с описание на местообитание, среда и живот.
Второто дарение е от осем книги и е предоставено от издателската корпорация NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL. Литературата е свързана със самопознанието на личността, анализ на мисълта и начините за по-добър живот и работа. Заедно с книжния носител е предоставен и диск.
Новото попълнение от книги вече е обработено и предоставено на любопитните читатели.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.