Ученик на СУ „Николай Катранов“ е най-добър играч за месец януари от Първата българска училищна лига за електронни спортове „School Esports League“. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. Дванайсетокласникът от СУ „Николай Катранов“ Крум Крумов печели приза като капитан на „Maxa Sila“, единия от отборите, с които училището участва в тазгодишния сезон на Лигата.
„Maxa Sila“ (СУ „Николай Катранов“, гр. Свищов) дебютираха в „School Esports League“ този сезон, но много бързо демонстрираха, че амбициите им да се борят за челните позиции са подплътени с качества и потенциал.“, посочват от „School Esports League“ и още: „Момчетата от „Maxa Sila“ изиграха 4 мача миналия месец, като всеки от тях бе срещу опоненти от Топ 10. Програмата им за януари беше изключително разнообразна – свищовско дерби срещу „M00SCLES“, двубои срещу опитни отбори и някои нови претенденти тестваха „Maxa Sila“, които в крайна сметка се поздравиха с 3 победи. Ключова роля за тези успехи изигра капитанът на отбора – IllestAlive.“
Честита награда и напред към финалите за победа!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.