Тежка катастрофа с двама загинали наложи затварянето за движение на пътя Русе – Кубрат, предаде БНТ. Инцидентът се е случил на изхода на село Беловец в посока крайдунавския град.
Лек автомобил, управляван от 53-годишен мъж от Кубрат, излиза от пътното платно заради несъобразена скорост и се удря в стълб – конструкция за камери на АПИ. При сблъсъка на място загива возещият се на задната седалка 81-годишен баща на шофьора.
Затиснатият водач на автомобила издъхва малко по-късно. 19-годишната му дъщеря, която се е возела на предната седалка до него, не е пострадала.
В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Обходният маршрут за водачите на превозни средства е през Сеслав – Черешово – Борисово – Сливо поле.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.