Спречкване между водачи завършило с наранявания, разследват служители на Второ РУ. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Русе.

На 10 март около 11:45 часа в полицията в Русе е получен сигнал за мъж, наръган с нож, който се е намирал на бул. България в Русе. На място са изпратени екипи на спешна помощ и Второ РУ.

При пристигане на адреса те са установили мъж на 44 г. от град Габрово, водач на тежкотоварен автомобил, който бил с порезни рани в областта на едната ръка и единия крак. В близост до него е имало телескопична палка, която той е предал на униформените.

По данни на 44-годишния, между него и друг водач на товарен автомобил възникнал конфликт на бензиностанция на бул. България, след като той го помолил да измести тира си, за да може да зареди гориво, а впоследствие се е стигнало до физическо спречкване помежду им.

Вторият участник – мъж на 62 г. от гр. Стара Загора полицаите са открили в близост до тир паркинг на същия булевард. Той пък разказал, че след възникналия спор, другият водач му е нанесъл удар в областта на главата и ръката с палка, затова той пък извадил ножа си.

При преглед в болницата на 62-годишния са установени фрактура на кост на едната ръка, както и травма на главата.

Случаят е документиран, извършен е оглед на местопроизшествие и е започнато досъдебно производство по чл. 325, ал. 1 от НК. Работата по изясняването продължава.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.