Двама водачи загинаха в тежка катастрофа на второкласен път Бяла Слатина – Кнежа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Плевен.
Снощи в 21:27 часа от тел.112 в РУ Червен бряг е постъпил сигнал за произшествието. Незабавно към мястото са насочени полицейски служители, които са извършили оглед. Установено е, че на прав пътен участък, придвижвайки се към Кнежа, водачът на лек автомобил „Фолксваген Голф“ – 25-годишен,  е навлязъл в насрещното платно, където се е блъснал челно в товарен автомобил „Опел Виваро“. След силния сблъсък шофьорът на лекия автомобил е загинал на място.
За изваждане на пострадалите съдействие е оказано от екип на У ПБЗН – Кнежа. На път за плевенската болница е починал и водачът на буса – 45-годишен. Пътничката в товарния автомобил – 42-годишна е откарана в ЦСМП – Плевен с фрактура на дясно бедро и контактна.
Сезирана е РП – Плевен и продължава работа по случая разследващ полицай в РУ- Кнежа.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.