Двама свищовлии са включени в листата на Коалиция Продължаваме промяната – Демократична България за изборите за 50-то Народно събрание. Това става ясно днес след като изтече срокът за регистрация на кандидатските листи за 4-ти Многомандатен избирателен район.

Людмила Илиева е водач на листата. Втори е Йордан Терзийски, който е депутат през последните кратки парламенти. На седмо място е Емил Николов – общински координатор на ПП, а осми – Радослав Иванов, общински координатор на ДБ.

Емил Николов е съветник за втори мандат, преподавател в Академията, доцент в катедра Индустриален бизнес и предприемачество.

Радослав Иванов работи в една от най-големите ИТ компании в България и Европа като Senior Professional System Administrator. Съучредител е на политическа академия „Атанас Буров“. Член е на “Демократи за силна България”. Завършил е висше образование спец. “Финанси” в СА Д.А Ценов – Свищов. На 39 години, с две деца.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.