„Треньорът на малките „студенти“ обожава футбола и работата си с децата“ е заглавието на вестник Дунавско дело, което не е водещото, но е едно от интересните в брой 20 на изданието. Материалът разказва за Виктор Владимиров, който е треньор на най-малките „студенти“, трениращи в ДЮШ Академик. „Той е усмихнат, позитивен и раздаващ се 24-годишен младеж, когото децата обожават“, пише авторът на материала Габриела Петрушева. Пред нея Топчо споделя, че изживява всяка една емоция на своите възпитаници, разкрива още, че футболът му като футболист ще бъде още малко време, но иска да продължи работата си като треньор. Пълният текст на материала може да откриете на страниците на вестника.
Иначе „Общината ще реализира дългоочаквана модернизация на ВиК инфраструктурата“ е водещото заглавие в последния брой на изданието, което се печата под егидата на ОбС-Свищов.
Акцент в изданието е разказ за 28-годишен земеделец от Вардим, който върви по стъпките на баща си и избрал да остане в родното си село.
Определено се чувства, че редакторското кормило на най-стария вестник в града е поето от ново лице – доскоро изданието приличаше на нещо средно между един от многото вестници за хората от третата възраст и препечатки оттук-оттам.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.