„Радостин Александров“ „Академик“ е емблема за града и действията ни трябва да бъдат за пример пред обществото“, е любопитното заглавие в брой 29 на вестник Дунавско дело. Обширното интервю е със старши треньора Радостин Александров. Той заявява: „По принцип, съм максималист и ще се опитаме да станем първи в нашето първенство и да постигнем промоция във Втора лига“. Освен това треньорът посочва, че са привлечени пет нови играчи, а целта до началото на първенството се водят разговори за привличане на още 1-2 играчи. От интервюто ще научите какъв е бил Александров като дете и какво му е дал футбола, както и оценката му за състоянието на клуба със 73-годишна история. Отговорите в интервюто.

Иначе водещото заглавие на изданието, което се печата под егидата на ОбС-Свищов е „Рециклиране: Мисият (не)възможна“. Материалът търси отговор защо не се извозват разделно събраните отпадъци. Какъв е отговорът – в новия брой.

Още интересни и любопитни материали и новини на страниците в новия брой.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.