„Официално бяха открити новите съблекални на игрището „Академика Спорт“ е акцент в брой 19 на вестник Дунавска зора. Официално в понеделник бяха открити новите съблекални на игрището „Академика Спорт“, в град Свищов. Събитието уважи кметът Генчев, който символично откри придобивката, която ще ползват най-малките възпитаници на Академик. Градоначалникът пожела спортни успехи на младите футболисти и техните треньори. Генчев поздрави ръководството на клуба, родители и спомоществователи, които за около седем месеца направиха възможно откриване на съблекалните. През изминалите седем месеца помощ дойде и от Свищов, Варна, Лондон, Лайпциг и инициативата, тръгнала като добро пожелание, днес ДЮШ „Академик“ има модерно съоръжение, подобрявайки условията за тренировки на децата. Клубът с над 73-годишна история и емблема на града на Щастливеца показа, че обединени – управата на клуба, родители и спомоществователи могат да реализират успешно една благородна кауза, пише още вестникът.
„Общината ще реализира дългоочакваната модернизация на ВиК инфраструктурата“ е водещото заглавие на изданието, което се печата под егидата на негово величество читателя.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.