Академик изигра поредна контрола през подготвителния период. В сряда, 19 юли свищовските „студенти“ гостуваха на втория отбор на Дунав от Русе. Мачът започна добре за нашите футболисти, които поведоха още в началните минути, с гол на завърналия се след контузия, Димитър Николов. Бързоногият нападател вкара отбитата от вратаря топка, след топовен изстрел на Борислав Марков.

До края на първата част момчетата на Радостин Александров можеха да вкарат още попадения, като опасностите пред вратаря на домакините се редуваха една след друга, но малшансът лиши свищовлии от друго попадение. В изключително горещия следобед в Русе, треньорът направи много смени, като участие записаха всички футболисти в групата за мача.

В последната третина на двубоя домакините успяха да стигнат до победата, след като вкараха два гола за крайното 2:1.

Предстои възстановяване и поредна порция тренировки, преди съботното гостуване на Локомотив (Мездра).

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.