Дрогерия „Симера”, чието мото е „Бъди здрав и живей добре”, работи в град Свищов от година и четири месеца, като там могат да се намерят различни медикаменти без лекарско предписание, пълната гама на хомеопатични продукти, хранителни добавки, санитарни принадлежности и козметика.
„Стремим се да обърнем повече внимание на хората, които ни посещават. Разговаряме с тях като приятели, за да можем да разберем не само техните потребности, но и причините за тяхното неразположение. Стараем се да има индивидуалност в комуникацията с всеки пациент и да помогнем в намирането на точното решение”, коментира фармацевтката Лилия Иванова.
„Като цяло сме ориентирани към началото на болестта, когато се събудим сутрин с раздразнено гърло или запушен нос, или ни втриса“. При нас могат да закупят хранителни добавки и медицински препарати, които поддържат или допълват медикаментозното лечение, и създават здравословна среда на организма, допълва тя.
Работното време на дрогерията е много удобно – от понеделник до петък от 8,30 до 19,00 часа и в събота от 10 до 14 часа.
Ново от ДРОГЕРИЯ „СИМЕРА“ е интернет страницата, от която може да се правят поръки. „С това искахме да улесним хората от града, които нямат възможност да излязат от работа или са възпрепятствани в къщи с малки деца. Друга прекрасна инициатива на дрогерията ни е, че можем да доставим поръчката до дома Ви и то БЕЗПЛАТНО”, обяснява фармацевтката.
„Просто искаме пациентите ни да са супер удовлетворени от работата си с нас”, обяснява Лилия и допълва, че хората са благодарни от предлагананите им възможности”.
Нашата цел е максимално бързо да изпълняваме поръчките. Дрогерията разполага с мобилен ПОС терминал, което създава допълнително удобство при разплащане на доставените артикули, избрани онлайн или поръчани на телефон 0631/88855 или 0888 22 00 39.
Очакваме Ви.