Доц. д-р Марин Маринов, финансов директор на Стопанска академия „Димитър А. Ценов” е единственият кандидат за ректор на Свищовското висше училище за новия управленски мандат 2024 – 2028 година. Това съобщиха от Академията.

Неговата кандидатура бе издигната от настоящия ректор на Академията – проф. д-р Марияна Божинова, на проведеното на 6-ти март Общо събрание на СА „Димитър А. Ценов”.

В рамките на заседанието, за председател на Общото събрание за новия мандатен период бе преизбран проф. д-р Красимир Шишманов, а зам.-председател стана доц. д-р Пламен Петков. Председател на новия 5-членен Контролен съвет ще бъде доц. д-р Петранка Мидова, а неин заместник – проф. д.н. Божидар Божинов.

Заседанието на Общото събрание, на което ще бъде избран новия ректор на Свищовската академия, ще се проведе на 18-ти март.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.