Доктор по политическа икономия води 6-членната листа на партията „Русофили за възраждане на отечеството“ в Четвърти многомандатен избирателен район във Велико Търново. Светлана Лакова е регистрирала партийната листа в Районната избирателна комисия (РИК) за участие в предсрочния вот на 2 октомври.
Светлана Лакова работи като главен асистент по маркетинг в катедра „Икономическа теория и международни икономически отношения” в Стопанския факултет на във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. „Русофили за възраждане на отечеството“ не се страхуват да отстояват основните човешки ценности, традиционното семейство, род, родина и националния български суверенитет“, заяви Светлана Лакова.
Ние не приемаме подчинителната позиция на управлението на България на интереси, целящи унищожаване на българския корен; семейство от мъж, жена и деца. „Основната цел на тези избори е масово гласуване! Да не позволяваме властта да попадне в ръцете на непрофесионалисти“, категорична е Лакова.
Светлана Ненчева Лакова е родена на 30 януари 1973 г. в гр. Оряхово, област Враца. Майка на две деца. През 1992 г. завършва ПГИ „Рачо Стоянов“ гр. Дряново, област Габрово. Притежава магистърска степен от СА „Д. А. Ценов“ гр. Свищов специалност „Икономика и управление на индустрията“. 2003 г. завършва втора магистратура по „Счетоводство и контрол“ при ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий“. През 2017 година защитава дисертация по политическа икономия и започва работа като асистент в Стопанския факултет на Великотърновският университет. Към днешна дата е главен асистент.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.