Младата надежда на свищовския тенис на маса Мартин Иванов дари екипи на отбора по тенис на маса 5 -8 клас на СУ „Николай Катранов“, видя Актуално Свищов. Средствата за екипите са осигурени от спечеления от Мартин ваучер от изминалите преди дни турнири.
След среброто от тенис турнира в Панагюрище 16-годишният Мартин спечели златото по човечност в Свищов.
На 10 и 11 декември в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище се проведе Гранд финала на най-голямата верига от турнири по тенис на маса за непрофесионалисти Обединена Андро Лига. Веригата от турнири се провежда в 5 града на България – София, Варна, Пловдив, Бургас и Русе. Най-добрите 80 тенисисти за годината от всички градове се състезаваха за награден фонд от 3000 лева под формата на ваучери на световните брандове за тенис екипировка ANDRO и JOOLA.
В тазгодишния финал участие заслужи и Мартин Иванов ученик в 10 клас на СУ „Николай Катранов“. След емоционални и оспорвани битки той достигна до финала, където отстъпи от шампиона Стоян Зайков и заслужено се окичи със сребърния медал.
Днес Мартин пожела на своите съученици успех в Областните ученически игри. А утре младият тенисист излиза в последния си за годината турнир.
Актуално Свищов му пожелава пореден успех!