До дни компрометираната настилка около паметника на Дарителите ще бъде подменена. Това съобщи пред Актуално Свищов кметът Генчо Генчев. По този начин ще бъде решен един въпрос, който ми бе поставен на няколко пъти от съветници, допълни градоначалникът.

По-рано Генчев заяви в пленарна зала пред съветниците, че в града е пристигнала една палета с павета от Германия. Тя е открита след издирвания от страна на общинската управа. Оказва се, че от години производителят е спрял производството, но има в склада си две палета от вида, който е ползван в Свищов. След преговори градската управа е договорила получаването на половината.

Очаква се да се подменят няколко квадратни метра и така ще остане на склад количество и за други ремонти при необходимост.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.