Директорът на СУ „Николай Катранов“ Генади Иванов се завърна с два златни медала от провелата се от 21 до 23 април 2024 г. в град Сандански VII-а Спартакиада на директорите от Съюза на ръководителите в системата на народната просвета. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

Генади Иванов се наложи като абсолютен победител в дисциплината тенис на маса, където вече неведнъж е доказал спортно майсторство в учителски спартакиади и любителски турнири. Той демонстрира най-висок резултат и в първенството по дартс, спечелвайки категорично първото място и в тази дисциплина.

Златните си медали на церемонията по награждаването на победителите Генади Иванов получи от кмета на Община Сандански Атанас Стоянов и от председателя на Управителния съвет на Съюза на ръководителите в системата на народната просвета Диян Стаматов.

„Много исках да се докажа като най-добрия и да спечеля златото, за да вдъхновя нашите ученици да се стремят към най-високите резултати, да им покажа, че първото място е възможно, когато положиш достатъчно труд и имаш нужната мотивация за победа“, споделя директорът на СУ „Николай Катранов“.