Днес в Свищов, под надслов „Денят за нас е подарен – нека всеки е дарен“ премина празникът, посветен на 29 февруари – денят, който присъства в календара веднъж на четири години. Това съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.

Спектакълът бе организиран от ДГ „Радост“ със съдействието на община Свищов и се проведе в салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“. Идеята за него се ражда още през 2008 година, а целта е на този ден всички желаещи фирми, учреждения, общински служби, институции, организации, училища, детски градини и други да разменят подаръци помежду си, за да може всеки да получи и дари малко радост.

Най-големият подарък за всички присъстващи в салона на свищовското читалище беше представлението на децата от ДГ „Радост“, които се погрижиха за празничното настроение по време на спектакъла, а за своята чудесна идея организаторите споделят: „Нека поспрем за малко забързаното ежедневие и посветим подарения ни ден на радостта, обичта и добротата! Нека го запомним с добро, пък макар и малко да е то!“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.