Магазин Swan – за детски и бебешки дрехи! Преди една година, когато започнах това начинание не бях много ориентирана в това какво ще продавам и наблегнах на много артикули в различни категории, но сега година по-късно, след много обещания към моите клиенти магазинът вече е само за детски и бебешки дрехи.

Много благодаря на всички за доверието и за това, че избират да дойдат в едно квартално магазинче. Въпреки голямата конкуренция винаги се стремя да зареждам хубави и разбира се най-важното качествени дрехи за Вашите деца.

Може да ме намерите на ул. Никола Петков 9 с работно време от понеделник до петък от 9:00 – 18:00 часа и в събота от 9:00 – 16:00 ч.

В магазина може да намерите голямо разнообразие от дрешки най – вече за бебенца, но разбира се и за каките и батковците има не малък избор. Може да последвате страницата ми във фейсбук ТУК и там да виждате първи най-новите модели.

Поръчки се изпращат и онлайн с избран от Вас куриер. Надявам се в бъдеще магазина да се разрасне и да намерите от всичко което търсите.

Очаквам ви!
Силвия БОРИСЛАВОВА