Народният представител Момчил Иванов от ПП „Има такъв народ“, депутат от Велико Търново, се срещна днес с ректора на Академията, както Актуално Свищов първи съобщи. Посещението бе по покана на проф. д-р Марияна Божинова, ректор на Висшето училище. Преди ден тя се срещна и с представители от ПП „Продължаваме промяната“.
Ректорът е поставила важни проблеми за Академията пред депутата – бюджета на Алма матер, осигуряване на средства за укрепване на Факултетския корпус и проблеми със собственост, предоставена от държавата за стопанисване – терена на Старата болница и сградата, където до скоро се помещаваше печатницата на Висшето училище.
„В много конструктиве дух премина днешната среща в Стопанската академия с народния представител от 4 МИР – Велико Търново – адв. Момчил Иванов, който е преподавал тук в предходни години. Той прие присърце настоящите проблеми на Академията и се надяваме да съдейства за тяхното разрешаване. На срещата присъства и д-р по право Христо Дочев – бивш народен представител от Свищов и доскоро преподавател в Академията“, коментира проф. Божинова след срещата.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.