Свищов ще има денонощна аптека! Новината стана ясна по време на днешното редовно заседание на местния парламент, проследи Актуално Свищов в пленарна зала.

Традиционно работата имаше нагласа да отрази и операторът Пламен Борисов за сайта Площад Алеко. Минута преди да бъде открито заседанието Борисов бе поканен извън залата от председателя на местния парламент Кристиян Кирилов. След като влезе отново в залата операторът си събра техниката и напусна заседанието. Актуално Свищов уточнява, че Пламен Борисов е член на дружеството в Свищов на Съюза на българските журналисти от повече от шест години. През това време е работил за различни медии и никога не е нарушавал с работата си нормите и принципите на обективното новинарство.

Инвеститорският интерес за разкриване на денонощната аптека обяви председателят на ОбС-Свищов по време на точката за продажбата на бившата кафе-сладкарница във фоайето на МБАЛ – Свищов. Обектът бе обявен за продан чрез търг с тайно наддаване, а началната цена на обекта е 18 700 лева.

Очаквайте подробности на страниците на Актуално Свищов за работата на днешното редовно заседание на местния парламент.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.