Завърши 61-ят турнир по футбол на малки врати в Свищов. Това съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.

За 61-ви път в Свищов се проведе традиционният турнир по футбол на малки врати. Тази година в него се включиха 8 отбора от град Свищов и Общината, които играха по системата „всеки срещу всеки“.

Във футболната надпревара на първо място се класира отборът на „Дефо груп“, което ги направи и шампиони на турнира. Второто място заеха „Дунавски акули“, а на почетното трето място се нареди отборът на „Феникс“ от с. Царевец.

За голмайстор на турнира бе отличен Стефан Трайков от „Дунавски акули“, с 11 гола.

За най-добър вратар бе обявен Христо Кичков от „Дефо груп“, допуснал само 3 гола в своята врата.

Най-етичен състезател заслужено стана Момчил Тодоров от СУ „Димитър Благоев“, а най-полезен – Валентин Русанов от „Феникс“, с. Царевец.

Наградите на отличените отбори и състезатели бяха връчени от общинския съветник Валери Николов и от главния експерт „Ръководител спорт“ към община Свищов Валерий Димитров.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.