Да, България ще умува кво да прави със съветника-хулиган, става ясно от съобщения на пресцентъра на партията до Аактуално Свищов.
Без редакторска намеса:
Позиция на “Да, България”

В ПП „Движение ДА, България“ е получен сигнал за инцидент с участието на члена на Националния съвет Мустафа Емин в УМБАЛСМ „Пирогов“ на 28 август.
„Да, България“ не толерира каквито и да било прояви на арогантно поведение и злоупотреба с властови позиции. Това е абсолютно несъвместимо с човешките норми и етичните правила на организацията.
С оглед необходимостта от пълно изясняване на фактите и обстоятелствата около този случай е сезирана е Националната контролна комисия на партията. След изготвянето на доклада ѝ в кратки срокове, ръководните органи ще вземат решение за последващи действия в рамките на партията.

Актуално Свищов припомня, че днес стана ясно КАК МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТНИК заплашва с уволнение спешни медици…

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.