За първи път от 6 години т.нар. ОбС-Свищов, по-известен като личен кметски печат не подпечата мерак, внесен от кмета Генчев, известен като Генчо Хазарта, защото обича да си пие кафето в Принцес. Старейшените не приеха бизнес-плана на монополиста ВиК „Йовковци” за увеличение на цената на водата до 2024 година – 4 лева и нещо.
Така не стана ясно каква е позицията на Генчев, кмет на Свищов от 2015 година. Същото се случи и от думите на т. нар. председател на ОбС-Свищов – Криситян Кирилов. Така става, когато заседания по такива важни въпроси – за останалите 10-на хиляди свищовлии хъкат и мъкат в интернет, защото ги е страх от избирателите. Вън, мутри – Шайка и Хазарт!

За пореден път за последната година и половина т.нар. ОбС-Свищов се скри в интернет и не заседава присъствено, но получи реални пари за подпечатването си…

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.