35 шестици и 37 петици получиха на изпитите от Националното външно оценяване четвъртокласниците на СУ „Николай Катранов“. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
По български език и литература отличните оценки са 26 на брой, а оценките „Много добър“ – 21 на брой. Най-висок резулат на този изпит от 96 точки е защитила Габриела Николаева Никифорова от IV „в“ клас. С 95 точки са Гергана Георгиева Костадинова от IV „б“ клас и Калоян Руменов Кънчев от IV „а“ клас.
По математика отличните оценки са 9 на брой, а оценките „Много добър“ са 16. С най-висок резултат от максималните 100 точки е Калоян Руменов Кънчев от IV „а“ клас.
С отлични оценки и на двата изпита са 9 ученици: Виктория Валентинова Русанова, Захра Мохамадбакер Сарвари, Изабела Фроис Наумов, Илиян Галинов Илиев, Калоян Руменов Кънчев и Никола Валентинов Панайотов –от IV „а“ клас; Дариян Златков Стефанов и Радостин Бориславов Христов от IV „б“ клас; и Боян Мирославов Димитров – от IV „в“ клас.
Други 14 ученици са с резултат 5,50 от двата изпита.
С най-висок резултат като общ сбор точки от двата изпита са: Калоян Руменов Кънчев от IV „а“ клас – с максимален резулатат от 100 точки на изпита по математика и 95 точки на изпита по БЕЛ; Радостин Бориславов Христов от IV „б“ клас – с 94 точки на изпита по математика и 93 точки на изпита по БЕЛ; и Никола Валентинов Панайотов от IV „а“ клас – с 94 точки на изпита по БЕЛ и 92 точки на изпита по математика.
Поздравления за отличното представяне на нашите четвъртокласници и техните учители:
на IV „а“ клас – Ценка Димитрова, класен ръководител и Иваничка Георгиева, учител в ЦДО група;
на IV „б“ клас – Милена Бернардова, класен ръководител и Галя Великова, учител в ЦДО група
на IV „в“ клас – Петя Попова, класен ръководител и Шенгюл Якубова, учител в ЦДО група.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.