16 оценки „Отличен“ и 29 оценки „Много добър“ на изпита по БЕЛ, 9 отлични оценки и 15 оценки“Много добър“ по математика, при среден успех „Много добър“ по БЕЛ и „Добър“ по математика! Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
С максимален резултат от две шестици и на двата изпита са трима ученици: Александър Александров Данаилов от IV „а“ клас, Калина Маринова Маринова IV „б“ клас и Виктория Стефанова Андреева от IV „в“ клас, като Александър Данаилов е с максимален брой 100 точки по математика..
Поздравления за всички четвъртокласници и техните учители – класните ръководители Красимира Атанасова, Силвия Александрова и Веселина Страшимирова, и учителите в ЦДО групите: Бисерка Бялкова, Галя Висоцка и Мария Кузева.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.