За поредна година четвъртокласниците от СУ „Цветан Радославов“ доказаха високото си ниво на подготовка и знания на проведеното Национално външно оценяване за четвърти клас. С най-висок резултат от максималните 100 точки на „малките матури“ по математика е Станислава Тодорова. Това съобщиха за Актуално Свищов от гимназията.

Ученичката е активен участник във всички състезания на Сдружението на българските начални учители, на състезанието „Аз зная английски“ на „Многознайко“, от което е отличена с два златни медала. Тя е сред класираните четвъртокласници на областния кръг на олимпиадата по математика, на интердисциплинарната олимпиада „Знам и мога“ и националното състезание по компютърно моделиране. За отличния си успех и постижения, на 24-ти май Станислава Тодорова тържествено бе удостоена с грамота „Ученик на годината“ в област „Наука“ на община Свищов.

От СУ „Цв. Радославов“ пожелават на ученичката весела ваканция и успехи в следващите образователни етапи и състезания.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.