Четирима са задържани за хулиганство на пътя. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.

Екшенът станал в началато на отминалия уикенд, когато съдействие в полицията е потърсил 43-годишен мъж от с. Драганово. Той обяснил, че негов колега е бил пребит в центъра на с. Ресен.

Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че около 13,00 ч. същия ден 24-годишен от Горна Оряховица при маневра с управлявания от него бус е засякъл тъмен автомобил.

От него слязъл мъж, взел ключовете от таблото на буса и повикал свои познати. Пристигнали още трима мъже и четиримата са нанесли удари и ритници на водача на буса, като му отправили и обидни думи.

След намесата на полицията четиримата са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е започнато досъдебно производство.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.