Чаша вода на мача Академик – Локомотив (Горна Оряховица) удари рекордните сто стотинки! Това коментираха зрители на първата среща за пролетния полусезон, която се игра днес в града на Щастлиивеца.

“Взеха на децата шишетата с вода с обещанието че е осигурена безплатно вода и на края чаша вода 1 левче.
Айде честито,поне някой си напълни гушката”, коментира в групата Актуално Свищов читателят Антон Трифон.

Бутилките с вода е взета от полицаите, коментира Емил Перущанов, председател на УС на ОФК Академик. По неговите думи служителите на реда са, се престарали. Водата не е продавана от хора на клуба, категоричен е президентът на клуба, който е платил 4500 лева за охраната на днешната среща.

Той припомни, че още вчера, че още от клуба е предупредено, че пластмасовите бутилки с вода ще се вземат на входа на стадиона. Водата днес не продавана днес от хора на клуба.

Актуално Свищов ще потърси коментар и от униформените на реда край Дунав за ситуацията с половин литровите бутилки с бода!

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.