Това не означава паркове и градинки, но и не ги изключва. Често казваме, че Община Свищов има реална възможност да се превърне в туристическа дестинация, но за да се случи това трябва да се изгради необходимата инфраструктура. Туристически маршрути не само в Свищов, но и в населените места, възможност за разходка по брега на Дунав, места за отдих и забавления на жителите на общината и гостите.

За да се случи всичко това обаче икономиката в Общината трябва да се съживи. Това може да се реализира с привличане на повече студенти в редовна форма на обучение, облекчения за малкия и средния бизнес, облекчения за нови предприемачи в общината чрез осигуряване на правна и административна подкрепа, стимулиране на иновативни бизнес проекти за младите жители на общината.

Всяко семейство търси сигурност: качествено образование, социална подкрепа, здравеопазване.

Всеки жител на населено място в общината търси сигурност: стабилна работа, достойно възнаграждение, възможност за развитие.

Всеки инвеститор търси сигурност: административни облекчения при реализиране на проекти, подходяща инфраструктура, работна ръка, пазар.

Наша цел е да осигурим тази сигурност на хората!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

До 15 октомври гласувайте в анкетата ни: За кого ще гласувате на 29 октомври за кмет?

Гласът може да дадете ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.