Бранимир Събев издаде седмата си книга – „ Утробата на светлината“ е сборник с разкази, научи Актуално Свищов.
Сборникът съдържа 14 разказа, писани във фентъзи и трилър, магически реализъм и лъвкрафтов хорър, както и немалка доза екшън. Книгата става факт три години след дебютния роман „Сърца от стомана“, който излезе в края на ноември 2019 година.
„Постарах се да събера на едно място творби, които да предизвикат читателския интерес – изкушеният да разгърне страниците ще пътешества от малка България до Древен Египет, от знойна Испания до студена Скандинавия, та дори ще попадне в приказно владение от Ориента, обединило в себе си държавите от Близкия Изток. Има приятни изненади за любителите на котки, както и за почитателите на автомобили и рок музика“, коментира авторът за последната си книга.
Бранимир Събев е възпитаник на СА „Димитър Апостолов Ценов“, специалност Финанси. Завършва и магистратура по Журналистика в печатните медии в СУ „Св. Климент Охридски“.
Очаквайте интервю с автора.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.