Нови избори очаква лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той е на посещение в Шумен, където беше посрещнат от симпатизанти, съобщи БНТ.
По думите на Борисов в момента проблемите в държавата се задълбочават. Той отново напомни, че помощта на правителството не отговаря на реално получените пари.
От ГЕРБ напомниха, че първи са въвели 50 лева добавка за пенсията. Според опозицията увеличаването на пенсиите от юли само ще разочарова пенсионерите.
„От едната страна Кирил Петков – „с 4 милиарда и 100 милиона подкрепяме бизнеса“. От другата страна – отговорът на министъра на енергетиката, че е милиард и 10 милиона. 3 милиарда лъжа и това за вас не е новина? Че премиерът лъже с милиарди, ами върни тогава, че ние сме крали с милиарди. Този човек милиарди, милиони, ги няма за нищо“, коментира Борисов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.