Изключителни мерки за сигурност се вземат за началото на първенството на Северозападна Трета група и първата домакинска среща на Академик с Локомотив (Горна Оряховица). Близо сто полицаи и жандармерия ще гарантират сигурността преди, по време и след приключване на мача, научи Актуално Свищов от свои източници.

Най-голяма е групата на местната полиция, която ще командирова близо 50 свои служители на 24 февруари. 30 униформени ще бъдат изпратени от службата в Горна Оряховица. В събота на стадиона ще има и над десет служители на Дирекция Жандармерия.

В събота се очакват над 400 фенове на Локо (Горна). Очаква се и сериозно присъствие на фенове на Академик. Те организират и шествие преди началото на мача. Двете агитки ще бъдат разделени, за да се избегнат инциденти. От клуба също обещават много изненади за зрителите.

Подробности за програмата в събота очаквайте в следващите часове.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.