Благотворителен футболен турнир ще се проведе в Свищов, който е част от кампанията „Да помогнем на Ели“. Това съобщи за Актуално Свищов Валери Николов, заместник-председател на ОбС-Свищов и един от хората подкрепил идеята. Реално инициатор е футболистът Георги Драгиев и негови приятели.
Заявки за участие се приемат до 22 февруари:
0898 507167 – Георги Драгиев
0888 852939 – Валери Николов.
Таксата на отбор за участие е 100 лева като цялата сума отива в помощ на жената, която се нуждае от лечение в Турция. В самите три дни на турнира също ще се събират средства за каузата.
Турнирът ще се проведе на 24, 25 и 26 февруари на открития изкуствен терен при Спортна зала „Свищов“. Ден преди това ще бъде изтеглен жребия и обявена програмата на турнира.

Инициативата „Да спасим мама“ стартира преди броени дни от сина на Елеонора Ангелова. Преди дни на страницата на инициативата написа:

 • Здравейте, добри хора! Мисля, че трябва да Ви информирам, че до момента са събрани 42 057 лв от 60 000. Благодарение на всички Вас мама ще успее да събере парите и ще може да се лекува! Прилагам и снимки от двете сметки, защото всичко трябва да е прозрачно и да се вижда! Благодаря за доброто! Благодаря за споделянията и даренията!
  Когато всички се обединим в една борба, мисля че и невъзможното може да стане възможно!
  Влади
  https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-eli
  Сметката в Пощенска банка е:
  BIC:BPBIBGSF
  IBAN: BG68BPBI79414077003001
  Елеонора Ангелова

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.