БИЗНЕСМЕН ПОДАРИ ДОМ НА КУЧЕ, ОСТАНАЛО БЕЗ ЕДНО ОКО И ПРИБРАНО ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ В ПРИЮТА ЗА ОПАШАТИ В ПАВЛИКЕНИ, пише вестник „Борба“. Щастливата развръзка се случва в навечерието на Бъдни вечер, малко след като екипът на звеното сподели на своята Фейсбук страница, че незрящото животно не е сред щастливците, избирани за разходки и осиновяване.
„Стои си кротко и невидима, но тя вижда с единственото си око как всички я подминават… Навярно се пита защо. Навярно не разбира, че не е красива, но как се казва на жена: „Не си красива“. Нима това е важното условие, за да дариш любов?“, написаха в трогателен пост от приюта.
Посланието трогна мъж, притежаващ собствен бизнес в Павликени, който лично дошъл в звеното, за да вземе кучето.
Междувременно приютът получи като новогодишен подарък десетки опаковки с храна за питомците си, събрани по време на благотворителна кампания в супермаркети „Абсолют +“ по инициатива на британско семейство.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.