Бившият треньор в школите на Славия, Локомотив (София) и ЦСКА 1948 Роман Тафраджиев е новият старши-треньор на третодивизионния Академик Свищов, пише Kotasport.com. Той заменя на поста Росен Илков. През миналата седмица редица медии пращаха в Свищов бившия наставник на Дунав Русе Мартин Цирков. По информация на медията, обаче Тафраджиев ще поеме Академик.
През лятото той бе директор на детско-юношеската школа на Янтра (Габрово). 53-годишният специалист преди Янтра ,беше част от проекта ЦСКА 1948.
Тафраджиев е юноша на Беласица Петрич, играл е за местния тим, Балкан (Ботевград) и Академик (София). Треньорската му кариера стартира в Септември (София). Работил е също в школите на ЦСКА (София), Лудогорец (Разград), Левски-Раковски (София). Бивш координатор на ДЮШ на ЦСКА 1948. Бил е помощник треньор в Локомотив (София) и ЦСКА 1948 и временен треньор на „червените“ във Втора лига, а също така притежава лиценз UEFA A.

Актуално Свищов припомня, че Тафраджиев преди Габрово бе треньор в ДЮШ Академик.

Към момента информацията не е потвърдена или отречена от ръководството на клуба.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.