Магазинът от веригата Била в Свищов е затворен за цялостно обновяване, видя Актуално Свищов. Магазинът не работи от днес до 3 юли.

Очаква се обновеният магазин на Свобода в града на Щастливеца да отвори врати с модерна и приветлива търговска зала и повече удобства за клиентите, сред които експресни каси на самообслужване. С цел по-добра ефективност и минимално отрицателно въздействие върху природата, обектът е оборудван с дигитални етикети, енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление. Подобни са подобренията във всички обекти от веригата, а ремонтите стартираха през миналата година като до момента за обновени над 70 обекта в цялата страна.

Освен това на клиентите се предлага специална отстъпка от 10% върху цялата сметка за клиентите на своя магазин в Свищов, който е в реконструкция. Отстъпката може да се използва при пазаруване с Била карта във всеки друг обект на веригата, докато филиалът е затворен за ремонт до 3 юли.

Единственото условие за активиране на отстъпката е клиентите да са направили покупка със своята карта в магазина в Свищов в периода преди ремонта. Отстъпката се предоставя автоматично и се прилага върху стойността на всяка отделна сметка при следващи пазарувания с картата в друг обект на веригата от 20 май до 3 юли.