Българския футболен съюз пое ангажимент за подкрепа на начинанията, които реализира в последните месеци Управителния съвет на ОФК Академик, съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.
Днес на работно посещение в Свищов бе председателя на Зоналния съвет на БФС и медалист от световното в САЩ 1994, Бончо Генчев. Били са обсъдени футболни и организационни въпроси.
Генчев и Христо Цветанов, заместник-председател на УС на ОФК Академик са разговаряли къде ще играят мъжете след 25 февруари, когато започва пролетния полусезон. Окончателно решение ще бъде взето до първата домакинска среща на „студентите“, когато вече трябва да е започнал и ПЪРВИЯ ЕТАП ОТ РЕМОНТА НА СТАДИОНА.
Бончо Генчев е бил запознат с подетите инициативи и проекта за ремонт на Стадион „Академик“. Останал е впечатлен от желанието за работа Академик и развитието на футбола в региона и е поел ангажимент да окаже пълна подкрепа от страна на БФС към начинанията на клуба.
Била е и представена новата онлайн платформа за треньори, в която всички треньори от ДЮШ ще имат достъп до огромна база данни от упражнения за подготовка на тренировъчния процес, което още повече ще допринесе за повишаване на качеството на тренировките.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.