Предстоящият мач между отборите на Академик и дубъла на Етър (ВТ) ще се играе тази неделя, 19 ноември от 14:30 часа на градския стадион в Свищов, съобщиха от клуба. Промяната се налага заради мача на първия отбор на Етър в събота.

Гостите са силен дразнител и мачовете винаги са били изпълнени с множество битки и спортно майсторство. Това е последен кръг за есенния дял от първенството и последен мач за 2023!

Томбола измежду всички закупили си билет за двубоя ще реши кой ще е новият притежател на официалната фланелка Пума, подписана от всички футболисти и треньори. Едно билетче дава един номер и няма ограничения в броя на закупените билетчета. Повече билети – повече шансове да спечелите този ценен подарък.

Жребият ще се тегли на почивката на мача, а фланелката ще бъде връчена лично от капитана на отбора след края на срещата.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.