Двама машинисти на бързия влак от Бургас до София пребиха началника на гара Тулово, предаде БНТ. Инцидентът е станал преди два дни, малко преди обед.
Причината – че двамата машинисти слезли от влака да пият кафе, а началникът им направил забележка, че влакът трябва да тръгва, защото закъснява.
Той ги предупредил, че влакът е пристигнал със закъснение и ако не потеглят навреме, ще закъснеят и за София. Двамата машинисти започнали да го обиждат, а един от тях забил два удара в лицето на началника на гарата.
Той си е извадил медицинско свидетелство за побоя и смята да съди машинистите. Превозната бригада на влака Бургас-София също потвърждава думите му за агресивно поведение от страна на двамата служители на БДЖ. По случая е образувана проверка.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.