Академик проведе първия по рода си футболен турнир между родители и деца. Проявата се проведе през втория ден от Рождество, когато се празнува и Деня на бащата. Два отбора родители и възпитаници на Детско-юношеската школа на “студентите” играха този след обяд на игрище “Академика Спорт”.

Инициатор на събитието бе футболистът и треньор в школата Виктор Владимиров, който заедно с Красимир Капитанов бяха рефери на играните срещи.

Поставяме началото, както се надяваме, да бъде традиционен Коледен футболен турнир между родители и децата им. Всички част от голямото семейство на Академик, коментира пред Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на Академик. Допълвайки, че това е добър повод да се отбележи днешния празник на бащата.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.