Мъж от Плевен сигнализира в социалните мрежи за случай на насилие от полицаи. Той твърди, че синът му Емил е бил пребит от четирима полицаи, които са били извън работно време.

„На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека “ Анаконда “ синът ми Емил бе пребит и смлян от бой от четирима полицаи / цивилни, извън работно време/, с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава дори“, пише бащата във фейсбук профила си.
Бащата на пребитото момче, Костадин Недялков, твърди, че полицаите нападнали сина му, когато той излизал от дискотеката. Побоят бил жесток, твърди бащата.
„Бой, както се бие куче. Не, не като куче, защото то има правото да вие и да скимти от болка. Той не е имал правото дори да изреве, защото през цялото време на боя е бил в безсъзнание“, пише още Недялков.
От боя момчето си глътнало езика. Намесили се охранителите на дискотеката, които му извадили езика.
„Други момчета, негови приятелчета, които излизат от заведението го познават единствено по маратонките. Бил е труп на плочките обезобразен“, пише още той.
Ето и пълният текст от профила на Костадин Недялков във Фейсбук:

  • На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека “ Анаконда “ синът ми Емил бе бребит и смлян от бой от четирима полицаи / цивилни , извън работно време / с които не е имал пререкания , спор и каквото и да било . Не ги познава дори. Излизайки от дискотеката те го удрят и още с първия удар изпада в безсъзнание. И от там се започва бой , бой , бой… Както се бие куче . НЕ ! НЕ като куче , защото то има правото да вие и скимти от болка , а като парцалена кукла , която е безжизнена и си правят каквото искат с нея . Той не е имал правото дори да изреве, защото през цялото време на боя е бил в безсъзнание . Спират да го бият чак когато си гълта езика и започва да умира. Започва да хърка и да се тресе пред смъртно с обелени очи и само намесата на телохранителите да му извадят езика го спасява. Не знаем дали е посинявал от задух , защото лицето е било на пихтия и цялото в кръв . Вървяла е кръв на струйки. Други момчета негови приятелчета, които излизат от заведението го познават единствено по маратонките. Бил е труп на плочките обезобразен. Тези убийци няма как да ги наричам полицаи. Това са държавни служители които получават заплатите си от нашите данъци . Годишно плащам данъци между 200 000 и 500 000 лв . Плащам за да диша детето ми през устата , да яде с чаена лъжичка и да пие вода със сламка. Болките при него са от главата до петите , при нас родителите са в сърцето. Плача , но без сълзи за да съм силен пред него . Плача с душата си , но вътре в мен . Пиша днес 12.02.2023 а не вчера , защото трябваше да съм сигурен на 100 % , че биячите са полицаи . Моля Ви който по някакъв начин е станал неволен свидетел да ми пише ЛС . Все пак 4 обучени биячи бият 19 годишно момче.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.