България зае 12-то място място на Мини Световното по футбол за аматьори, което се проведе в Прага, научи Актуално Свищов.
32 два отбора участваха в първенството в чешката столица. В него участваха отбори от Нигерия, Мексико и повечето европейски държави.
На първенството за поредна година участва и Орбис Булгруп – обединяващ българи, живеещи и работещи в Англия. Част от отбора е и свищовлията Емил Перушанов, издадетл на сайта Актуално Свищов. Главен мениджър на отбора е Петър Денев, а капитан – Борис Богданов.
Предните две издания на турнира българския тим бе шампион. Малшанс попречи и тази година да защитят титлата.”Всеки ни знае вече и се хвърлят на макс срещу нас”, коментираха за „Новините от града на Щастливеца” от тима. На осминафиналите българския тим загуби от финалистите от Италия, което беше своеобразен финал, защота двата отбора бяхме най-добрите потока.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.