В празник за свищовския футбол се превърна срещата от Футбол 7 между децата на Академик и Лато. В оспорван и доста динамичен сблъсък, децата на Лато победиха с 3:1 своите връстници от Академик. Въпреки загубата на младите „студенти“, срещата можеше да завърши и в тяхна полза, като възпитаниците на Красимир Капитанов показаха много талант, умение с топка в крака и потенциал за бъдещи успехи, като само малшанс ги лиши от нещо повече в мача.
Хубавата среща загатва за амбициите на град Свищов да се превърне в притегателен център за млади таланти и в най-скоро време да стане водещ център за развитие на футбола в региона.
Мачът завърши с групова снимка за спомен между двете гарнитури, а за тези, които не успяха да проследят срещата на стадиона, пълен запис от двубоя, както и избрани моменти, могат да се видят на социалните канали на Академик във Фейсбук, Инстаграм, ТикТок и Ютюб.

Актуално Свищов

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.