В зрелищен мач, белязан със седем гола, Бъдеще /Бутово/ се наложи над Изгрев 93 /Царевец/ с 4:3. Срещата от 17- я кръг на първенството на Елитната областна футболна група започна с ранно попадение за домакините, пише вестник Борба. Точен от наказателен удар в 4- ата минута бе бившия футболист от елита Димо Атанасов. До почивката съперниците си размениха атаки и изстрели, но повече попадения не падна. Почти веднага след нея Бъдеще покачи на 2:0, като точен отново от дузпа бе Стефан Стефанов. Контраатака на домакините бе завършена от Стилиян Стефанов за 3:0 в 54- ата минута и изглеждаше, че мачът е свършил. Гостите от Царевец обаче се събраха и се върнаха в мача, като 180 секунди по-късно Калоян Димитров намали на 3:1.
В 69- ата минута Самуил Симеонов завърши добра комбинация за 4:1. След още четири минути Йоаким Ченков вкара красив гол за 2:4, а в 84- ата минута отново той от пряк свободен удар от 35 метра простреля вратаря на Бъдеще – Галин Иванов за 4:3. Мачът не мина и без изблик на нерви. В 81- ата минута хвърлена бутилка от публиката, подкрепяща гостите, удари асистент-съдията Александър Апостолов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.