20 аудио книги обогатиха фонда на библиотеката в Беляново, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на община Ценово. Новата придобивка е дарение от издателството „Ню ера пъбликейшън“. По този начин читалището в най-малкото населено място в община Ценово стана първото, в което техническите новости настъпват с бързи крачки. „С издателството установихме връзка по интернет. То подпомага малки библиотеки по целия свят“, сподели читалищният секретар Даниела Геонкова-Игнатова.
Всички книги са на руски език и са в областта на психологичната тематика. Съдържанието на всяка книга е разпределено на дискове и в зависимост от големината на изданието е качено от два до пет носителя. „Аудио книгите намират все по-голямо приложение в съвременното ежедневие. Онлайн библиотеките все повече предлагат неангажиращ метод за задоволяване на читателските интереси. По този начин могат да се привлекат читатели не само от населеното място, но може да се предложи адекватно обслужване от разстояние“, допълни секретарят на читалищното настоятелство. Желаещите да се възползват от новата придобивка трябва да разполагат с компютър и да имат достъп до интернет.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.