За "Респект" с голям респект!

Преглеждания: 249 #
16 May 2019

Представяме ви Джудо клуб "Респект" на потомствения джудист Денислав Севданов Златанов  - 7 кратен републикански шампион по джудо, 3 пъти със злато от самбо, бронзов медалист от Евро шампионата за юноши по самбо...
Дай Боже да продължи да печели медали и отличия... и за ветерани! 
"Клубът ни е млад, създаден от миналата година, приютил мало и голямо (от 5 до 40 год). Заниманията ни се водят във фитнес център" Света Троица", София.
Тук на Международния турнир на" Шун Джудо Клуб" спечелихме 3 златни медали от Антонио Спасов, Николай Тодоров и Ангел Илиев. За нас турнирът в Самоков е от най-добре организираните в България. Често пътуваме с отборите ни в чужбина и добре познаваме правилата, които налага "Шун Джудо Клуб" за запазване здравето на подрастващите. Можех да доведа 40 деца, но проявата съвпадна с Гергьовден и турнира в Хасково. Ако догодина датата на двете състезания не се дублира ще бъде добре. Това е нашата препоръка!
За една година спечелихме 174 медали от международни турнири и републикански първенства - 85 златни, 43 сребърни и 46 бронзови. Станахме отборно първи. На финала бихме Хасково с 6:3.
От този форум благодаря на всички родители и спонсори, ESET, Factoring - закупили татамито ни и приятели, които ни поддържат и помагат. Нашите планове включват желанието да се наложим като един от най-добрите клубове в България и чужбина и разбира се един ден да имаме и олимпийски шампиони! "
Мечтите винаги се сбъдват, стига да си последователен и да мечтаеш силно!
Пожелаваме на ДК" Респект" сбъднати мечти и още много срещи на бг и международно татами! На "Респект" с респект! 
Соня СТАНЧЕВА

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Символи на /не/кадърното управление на Генчев и Компания