Янислав Ячев се развихри в Ореш

#
23 Oct 2018

Стрела“ – „Бъдеще“ 5:2
Радослав Георгиев изпрати топката в горния ляв ъгъл на вратата, бранена от домакините, в 16-ата минута от пряк свободен удар и гостите от Бутово поведоха в резултата с 0:1.
Изравнителното попадение падна в 35-ата минута и бе дело на Ивайло Йозов, който стреля по тревата за 1:1. Почивката дойде при 2:1 за отбора на „Стрела“, след като Янислав Ячев излезе от дълбочина и би точно за пълния обрат.
Тима на „Бъдеще“ започна отлично втората част и с гол от воле на Калин Петков изравни в 51-вата минута. В следващите десет минути обаче домакините от Ореш се развихриха. Янислав Ячев отбеляза три поредни попадения и приключи спора. Опитният футболист вдигна на 3:2 след разбъркване, а за 4:2 се разписа, освобождавайки се от пазачите си, на двоен пас. Центриране отляво пък позволи на Ячев да вдигне на 5:2.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK